OM OSS

Chili Publications er et content marketing-byrå med spisskompetanse på mote, interiør og livsstil. Våre kjerneområder er innholdsstrategi, produksjon og drift av medier. Vi jobber i alle kanaler – digitalt, print og event.

Vi hjelper bedrifter å bli mediehus

Ved å tenke som et medie, jobbe som et medie og ha et redaksjonelt
fokus i sin kommunikasjon blir bedriften en viktig,
interessant og nyttig aktør for sine kunder.

HVA

STRATEGI: Innholdsstrategien definerer mål, kartlegger målgruppe, avdekker behov og hva som skal til for å motivere kundene til å velge vår vare eller tjeneste. Strategien bestemmer hvilke kanaler som er best egnet til formålet, samt hvordan og når vi distribuerer innholdet.

native advertising

GJØR

PRODUKSJON & DISTRIBUSJON: Basert på strategien og kontinuerlig analysearbeid produserer vi kvalitetsinnhold og optimaliserer distribusjonen i egne, fortjente og betalte kanaler. Eksempler kan være sosiale medier, søk, nyhetsbrev, native ads, opinionsledere, pressearbeid og i butikk.

VI?

SALG:  Vi har et profesjonelt salgsteam som bistår med organisering av annonse- og sponsorsalg for kunders egne medier og arrangementer. Vi håndterer annonsesalg i print-publikasjoner, native ads i digitale kanaler, samt sponsorsalg til eventer og konsepter.

Strategi
Nettside & blogg
Magasin
Influencer Marketing
Sosiale medier
PR & event
Salg
Native advertising
Nyhetsbrev
STORT FRILANSNETTVERK

Underleverandører og frilansere med lang fartstid i mediabransjen

Vi har et stort frilansnettverk innenfor fagområder som foto, film, tekst, søk, design og teknologi. Vi setter sammen kundeteam med både interne medarbeidere og eksterne samarbeidspartnere.

KONTAKT OSS
team image
Pia Tryland
Daglig leder/rådgiver
team image
Tone Ruud Engen
Digital redaktør
team image
Ida Einarsdottir
Redaktør
team image
Ingrid Bruvik
Rådgiver/innholdsprodusent
team image
Victoria Mehlum
Produksjonskoordinator
Er dette deg?
Vi søker redaksjonssjef
Ta kontakt med Pia Tryland eller Ida Einarsdottir for mer informasjon
ARBEIDER

Vi jobber i alle kanaler – både digitalt, print og eventer. Vi står for strategi, idé- og konseptutvikling, målgruppeanalyse, innholdsplaner, produksjon, trykk, distribusjon, annonsesalg, målinger og PR.

Mote

Interiør

Livsstil

Mat

BLOGG

Content marketing er en markedsføringsform som vokser og stadig er i utvikling. Vi følger kontinuerlig med på trender og tendenser i markedet, og skriver om dette på bloggen vår.

Tre begreper det er viktig å kjenne til

Ikke minst vite forskjellen mellom. Moderne markedsføring inneholder mange begreper og flere av dem kan være vanskelig å skille mellom og forstå betydningen av. Her får du en enkel og oversiktlig forklaring.

Les mer
Smarte verktøy for sosiale medier

Sosiale medier er en av de viktigste distribusjonskanalene for innhold. For å lykkes gjelder det å følge med på trender, jobbe med valg av målgrupper og tidspunkt for publisering, samt inspirere

Les mer
Smarte tips når du jobber med søkeoptimalisering

Søkeoptimalisering – eller SEO, handler om å gjøre ditt innhold, nettside eller produkt synlig i søkemotorer gjennom organisk trafikk. Det handler om innsikt og detaljer. Her får du gode råd

Les mer
5 gode råd for å lykkes med content marketing i 2017

Stadig flere benytter seg av content marketing – eller innholdsmarkedsføring, som en del av sin strategi. Og med god grunn. I dag har omkring 200 millioner mennesker på verdensbasis programvare

Les mer
Slik kommer du i gang med influencer marketing

Når influencere (opinionsledere) deler innhold om en merkevare, har det mye større påvirkning enn om merkevaren gjør det selv. 

Les mer
Dette er en influencer og slik fungerer influencer marketing

Influencerne er de nye medielederne 

Les mer